SP İl Başkanı Faruk Cıdık, Merkez İlçe Başkanı Orhan Sakınmaz ve çok sayıda partilinin katıldığı seçim irtibat bürosunun açılışında konuşan Belediye Başkan Adayı Kemal Kurt, dürüst yönetim anlayışı ile yola çıktıklarını belirterek, “Bunun içindir ki; meclis üyesi arkadaşlarımızı tespit ederken, onların dünya görüşlerine, yaşam tarzlarına bakmaktan ziyade, onların dürüst şahsiyetlerine baktık” dedi.

Kendilerinin inisiyatif aldıklarını ifade eden Kurt, “Çorum Belediyesi’nde yaşanan bunca olumsuzluklara karşı duyarlı olan her bir birey gerekli tavrı ortaya koymalıdır. Şu bir hakikattir ki ‘Bir memlekette namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça o memlekette kurtuluş yoktur.’ Evet, bizler de kınayıcının kınamasından korkmadan, hikmetin peşinde, hakikatin savunuculuğunu her zaman ve her zeminde en gür sedayla yapacağız” şeklinde konuştu.

“Belediyecilik bir ruh meselesidir” diyen Kemal Kurt, konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifa ettiği gibi belediyecilikte 94 ruhuna dönmeliyiz. Bu ruh; ak belediyeciliği kara belediyeciliğe dönüştürenlerde kaybolmuştur. Bu ruh, halkı hiçe sayarak, kâğıt üzerinde ittifak yapanlarda yoktur. Bu ruhu illa ben diyenler bulamamıştır. Bu ruhu ideallerinden, hayallerinden, fikirlerinden ve eylemlerinden vazgeçenler kaybetmiştir.”

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim