Destek Hizmetleri Müdürü Leyla Sayın yönetimindeki komisyon huzurunda düzenlenen ihaleye 5 firma katıldı. Yaklaşık toplam maliyeti 285 bin 822 TL olarak belirlenen ihaleye katılan Yol Makine Yapı Sanayi firması evrak eksikliği nedeniyle teklif veremezken, Turanlar yapı Malzemeleri, Yalova Ünlü Nakliyat, Akarsu Makine İnşaat ile SignaTekma firmalarının belgelerinin tam olduğu belirlendi.

20 bin kilogram Beyaz Soğuk Yol Çizgi Boyası, 7 bin 500 kilo Sarı Soğuk Yol Çizgi Boyası, 4 bin kilogram Mavi Soğuk Yol Çizgi Boyası, Bin 500 litre Selülozik Tiner, 1000 kilogram Çift Kompenantlı Beyaz Yol Çizgi Boyası, 250 kilogram Çift Kompenantlı Sarı Yol Çizgi Boyası, 10 bin kilogram slikon kaplı cam küreciği, 3 bin kilogram Çift Kompenantlı Sarı Profil Atlama Boyası ve 1 adet boya izi silme makinesinin yer aldığı ihalede kalemler için ayrı ayrı teklifler alındı.

İhalede Beyaz Soğuk Yol Çizgi Boyası ile Selülozik Tiner için en iyi teklifi 169 bin 830 TL ile Turanlar Yapı verirken, diğer kalemlerde ise SignaTekma 268 bin 345 TL’lik teklifi ile ilk sırada yer aldı. Komisyon Başkanı Sayın belgelerin incelenmesinden sonra ihale sonucunun firmalara bildirileceğini söyledi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim