Son yıllarda yaptıkları çalışmalarla toplu ulaşımda kaliteyi artırdıklarını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Turhan Candan, yurttaşların görüş ve önerilerinin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi. Candan, Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hazırladıkları anket ile toplu taşıma hizmetlerinden yararlanan yurttaşların memnuniyet düzeyini ölçeceklerini dile getirdi.
Toplu ulaşım alanında yaptıkları hizmetlerden bahseden Candan, “Klimalı duraklar, mobil uygulamalar, toplu taşımada kamera sistemleri, akıllı duraklar, ulaşım web sitesi gibi bir çok çalışma ile toplu ulaşımı daha konforlu hale getiriyoruz. Şimdi ise bu çalışmalarımızdan memnuniyet oranını ölçmek ve varsa eksikliklerimizi gidermek için anket çalışması başlattık. Hemşehrilerimizin, sunduğumuz toplu taşıma hizmetlerinden memnun kalmaları ve bunun da sürekliliğinin sağlanmasına büyük önem veriyoruz. Ankete katılmak isteyen vatandaşlarımız ulasim.corum.bel.tr adresi ve corum.bel.tr adreslerinden katılabilirler" dedi.

ANKETTE HANGİ BAŞLIKLAR YER ALIYOR?
Çorum Belediyesi tarafından düzenlenen ulaşım anketinde “En sık kullandığınız hat hangisi? 40 dakika içinde ikinci binimde % 50 indirim uygulandığını biliyor musunuz? Otobüslerin ses kayıtlı kamera ve de GPS sistemi ile izlenebildiğini biliyor musunuz? Ulaşmak istediğiniz yere tek otobüs seferi ile ulaşabiliyor musunuz? Genellikle hangi amaçla toplu taşıma araçlarını kullanırsınız? Kullandığınız hat ile ilgili otobüs sefer sayılarının yeterliliği, otobüsler ile ilgili şikayetlerinizin değerlendirilmesi, şoförlerin yolculara karşı genel tutumu, otobüslerin genel temizliği, jeton ve Çorumkart satış yerlerinin yeterliliği, durakların yerleri ve yeterliliği, sefer saatlerine uyum ( kalkış- varış) vb.” konu başlıkları yer alıyor.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim