Çorum Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü Leyla Sayın ve komisyon üyeleri huzurunda İşaretleme, Levhalama ve Sinyalizasyon malzemeleri alımı için 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale gerçekleştirildi.
Belediye İhale Odası’ndaki ihaleye Ermek İnşaat, VİP Trafik Sinyalizasyon, Özgürler Trafik İşaretleri, Anadolu Trafik Kontrol Sistemleri ve TANKES Trafik Sistemleri firmaları katıldı.
Firmaların zarfları ve içerisindeki evrakların incelenmesinin ardından 3 firmanın zarfının içinde bazı eksikler tespit edildi. Yaklaşık maliyeti 237 bin 119 TL olan ihaleye belgeleri tam olan Anadolu Trafik firması 164 bin 620 TL, Ermek İnşaat ise 181 bin 900 TL teklif sundu. TANKES 182 bin 160, VİP Trafik 185 bin 279 ve Özgürler Trafik’in 236 bin 546 TL teklif sunduğu ihale ile ilgili sonucun firmalara yollanacağı belirtildi.
İhale ile Belediye ilimiz şehir içi ulaşım ve trafik akışı düzenlemesi ile ilgili olarak toplam 83 kalem cadde ve sokaklara montaj edilmek üzere Trafik İşaret ve Levhaları ile kavşaklarda koordinasyonu sağlamak amacıyla sinyalizasyon malzemesi almış olacak.
(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim