Otopark Bariyer ve Plaka Tanıma Sistemi Alımı ihalesi 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile gerçekleştirildi.

Belediye Destek Hizmetleri Müdürü Leyla Sayın yönetimindeki komisyon huzurunda e-ihale yöntemi ile gerçekleştirilen ihaleye 4 firma katıldı. Belediye tarafından işletmeciliğinin yapılacağı ve yeni oluşturulan açık otopark alanlarında kullanılmak üzere 16 kalem montaj dahil malzemeli Otopark Bariyer ve Plaka Tanıma Sistemi alımını kapsayan ihalede ilk olarak Atrus Elektronik, Ömer Elektronik Güvenlik Sistemleri, Bu Ay Mühendislik İnşaat Taahhüt Ltd Şti ile Arslan Uysal’ın belgeleri incelendi. Daha sonra yaklaşık maliyeti 87 bin 721 TL olan ihalede tekliflere geçildi. Buna göre en düşük teklifi 82 bin 637 TL ile Ömür Elektronik verirken, Atrus Elektronik 127 bin 816, Arslan Uysal 130 bin 540 ve Bu Ay Mühendislik ise 304 bin 342 TL teklif sundu.

İhale Komisyonu Başkanı Leyla Sayın firmaların tekliflerinin ve belgelerinin incelenmesinin ardından sonucun resmi yazıyla kendilerine bildirileceğini dile getirdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim