Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne ait “Yesevi Yardım Hareketi Derneği ile ortak hizmet projesi” konulu gündem maddesinin görüşülmesi esnasında söz alan Biçer, “Yardım yapmak çok iyi bir şey. Ancak bu kuruluşun yönetiminde kimler var onu bile tam olarak bilmiyoruz. Ayrıca yapılan yardımların rakamlarının da mutlaka belli olması gerekiyor” dedi.

Çorum Belediyesi’nin asıl işlerinin sorgulanması gerektiğinin altını çizen Biçer, “Çeşitli tarihlerde Belediye’ye birçok dilekçe verdik. O kadar çok dilekçe verdik ki, buradan İstanbul’a kadar yol alır. Bu dilekçelerimizde Bahabey Caddesi’nin kaldırımları, Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nin kaldırım ve asfaltı, Karşıyaka sokakların yapılmayan kaldırım ve asfaltları vardı.

Önce evinizin içini temizlemelisiniz ki sonra dışarıya yardım edebilesiniz. Lütfen verdiğimiz dilekçeleri artık bir sıralamaya koyun. 4 yıldır nasıl sıra olmaz anlayabilmiş değiliz” dedi.

“BAHÇELİEVLER ASFALTTA HER ZAMAN İLK 3’TE YER ALDI”

Biçer’in eleştirilerine Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir cevap verdi. Bahçelievler Mahallesi’nin asfaltta her zaman ilk 3’te yer aldığını belirten Zahir, “Asla dördüncü sırada yer almadı” dedi.

Bahçelievler’in geniş ve nüfusu fazla bir mahalle olduğunu kaydeden Zahir, “Bunların hepsine dikkat ederek çalışmalarımızı yapıyoruz. Geçen sene Bahar sokaklarda çalıştık şimdi de Mehmet Akif Ersoy caddeleri ve sokaklarında çalışıyoruz” şeklinde konuştu. (Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim