Belediye, 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile kitap alım işini ihale etti. Destek Hizmetleri Müdürü Leyla Sayın yönetimindeki komisyon huzurunda düzenlenen ihaleye 3 firma katıldı.

Yaklaşık maliyeti 568 bin 881 TL olan ihaleye Türdav Basım ve Yayım, Ünal Sevindik ile Arsel Grup Reklamcılık firması yetkilileri katıldı. Komisyon üyelerinin firmalarının belgelerinin incelenmesinin ardından ihaleye geçildi. Yapılan ihale sonunda en düşük teklifi 498 bin 939 TL ile Türdav Basım ve Yayım verirken, Ünal Sevindik 562 bin 726; Arsel Grup Reklamcılık ise 826 bin 36 TL’lik teklif sundu.

İhale kapsamında Belediye tarafından 12 İlkokul, 8 Ortaokul ve 15 liseye yeni yaptırılan Z Kütüphaneler ile kitap desteğinde bulunulacak 2 ortaokul ve 3 lisenin Z Kütüphanesi olmak üzere toplam 40 adet Z Kütüphane için gerekli olan 2 bin 964 kalem kitap alımının gerçekleştirileceği öğrenildi.

Komisyon Başkanı Leyla Sayın firmaların belgelerinin incelenmesinden sonra resmi sonucun resmi yazıyla kendilerine bildirileceğini vurguladı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim