Çorum Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, Belediye’nin her daim personelinin yanında olduğunu, personelin motivasyonu ve iş verimi için her türlü çalışmayı gerçekleştirdiklerini söyledi.
Yetkili sendika Bem Bir Sen ile imzaladıkları Sosyal Denge Sözleşmesi ile memur personelin ekonomik olarak desteklendiğine dikkat çeken Yabacıoğlu, “Personelimizin iş verimliliğini ve memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmalar yapıyoruz. Personelimizin mutlu, belediyemizin de daha başarılı olması için Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Külcü hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyor. Bu anlamda çalışanlarımız arasındaki ücret farklılıklarını gidermek amacıyla yetkili sendikamız Bem-Bir-Sen ile 2015 yılı için % 10 zam yaparak sosyal denge sözleşmesini yeniledik” dedi.
Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yabacıoğlu, Bem Bir Sen Şube Başkanı Burhan Şahin ve Mali Hizmetler Müdürü Reyhan Kuşcu’nun da hazır bulunduğu imza töreninde sosyal denge sözleşmesinin tüm memur personele ve Belediyeye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim