Çorum Belediyesi tarafından yapılan açıklamada Çorum’un çeşitli bölgelerinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45 Maddesine istinaden mülkiyeti belediyeye ait olan 16 konut parselli arsa ile yine mülkiyeti Çorum Belediyesi’ne ait 4 adet ticaret arsası ve 1 benzinlik ile bahçesini açık artırma ihale usulü ile satışa çıkarılacak. İhaleler 3-4 Mayıs tarihlerinde saat 14.00’de Belediye Meclis Salonu’nda encümen huzurunda gerçekleştirilecek.

Yapılan açıklamada 3 Mayıs’ta yapılacak olan ihale ile Ayarık mevkiinde 5, Gülabibey Mahallesi’nde 4, Bahçelievler Mahallesi’nde 4, İbrahim Çayırı mevkiinde 2 ve Ulukavak Mahallesi’nde 1 olmak üzere 16 arsa satışa çıkartılacak.

TİCARET VE BENZİNLİK ARSASI DA SATIŞA ÇIKTI

Belediye’den yapılan açıklamada 4 Mayıs’ta yapılacak olan ihalede ise Ayarık Mevki’in de bulunan 1 ticaret arsası, Bayat Mahallesi’nde bulunan bahçesi ile birlikte 1 benzinlik, Gülabibey Mahallesi’nde ise 1 sanayi arsası ve 2 ticaret arsası satışa çıkarılacak. İhaleye katılacak olan istekliler ihale şartnamesini Belediye İmar ve Şehircilik Müdürlüğü İstimlak biriminden temin edebilecek.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim