Belediye; Kamyon ve İş Makinesi Kiralanması Hizmet Alımı için 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu’nun 19’uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale düzenledi.

Destek Hizmetleri Müdürü Leyla Sayın yönetimindeki komisyon huzurunda düzenlenen ihaleye 3 firma katıldı. İhaleye katılan firmaların dış zarfları incelendikten sonra ihale için istenen iç zarftaki belgelere de bakıldı. Buna göre Erdal Pamuk (Özkar Hafriyat), Örnek Tur Turizm ve Mustafa Bal (Şeçkin Harfiyat) firmalarının belgelerinin tam olması sonucunda tekliflere geçildi.

Yaklaşık maliyeti 1 milyon 61 bin 909 TL olan Ve Belediye Fen İşleri Müdürlüğü İş Makineleri Amirliği bünyesinde kullanılmak üzere 10 Adet Kamyon, 2 Adet Traktör, 1 adet Ekskavatör Kepçe ve 1 Adet Toprak Silindirin kiralanmasını kapsayan ihalede en düşük teklifi 911 bin 430 TL ile Mustafa Bal verdi. Örnek Tur 1 milyon 28 bin 200 TL teklif sunarken, Erdal Pamuk ise 1 milyon 512 bin TL’lik teklifi ile üçüncü oldu.

İhale Komisyonu Başkanı Leyla Sayın belgelerin incelenmesinin ardından ihale sonucunun resmi yazıyla firmalara bildirileceğini dile getirdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim