Belediye Destek Hizmetleri Müdürü Leyla Sayın yönetimindeki komisyon huzurunda düzenlenen ihaleye 8 firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 2 milyon 280 bin TL olarak açıklanan ihalede Saver Temizlik İnşaat Turizm Gıda Otomasyon Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. firması evrak eksikliği nedeniyle ihale dışı bırakıldı.

Daha sonra ise diğer firmaların belgeleri incelenerek tekliflere geçildi. Buna göre en düşük teklifi 1 milyon 294 bin 680 TL ile Ekol Taşımacılık Temizlik İnşaat Gıda Tarım Otomasyon Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. verirken, daha sonra S.S. Kayaağzı Aşağı ve Yukarı Örenseki Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ile Hilal Çevre Düzenleme Temizlik Taahhüt Tic. Ve Nak. Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. ise 1 milyon 320 bin TL’lik teklifle ikinci, AG Peyzaj Petrol Yapı Turizm Nak. Sanayi ve Tic. Ltd. Şti. ile ise 1 milyon 544 bin 880 TL teklif ile üçüncü sırada yer aldı. Diğer firmalardan İbrahimoğlu İnşaat 1 milyon 668 bin: Mataz İnşaat Temizlik 1 milyon 680 bin, Öz Arya İnşaat ise 1 milyon 800 bin TL teklif sundu.

İhale Komisyonu Başkanı Leyla Sayın 1 Nisan 2019 – 31 Ekim 2019 tarihleri arasında 214 gün boyunca 1 adet sorumlu teknik personel, en az 5 adet çim traktörü, en az 25 adet çim biçme motoru, en az 15 adet sırt tırpanı, 2 adet damperli çift kabinli sürücülü kamyonet, 1 adet sürücülü traktör, 1 adet 29+1 kişilik sürücülü minibüs, makine ekipman ve teçhizatları ile birlikte 12 milyon metrekare çim ve ot biçme işini kapsayan ihalede gerekli evrakların incelemenin ardından sonucunun katılımcı firmalara resmî yazıyla bildirileceğini açıkladı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim