Çorum Belediyesi’nde Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler arife ve bayram günü de iş başında olacak.
Arife günü ve bayramın ilk günü sabah namazlarına müteakip şehrin muhtelif yerlerindeki camilerden mezarlıklara ücretsiz araç kaldırılacağını söyleyen Candan, "Vatandaşlarımızın bayramı huzur içerisinde yaşayabilmeleri için belediye olarak ulaşım ve güvenlik başta olmak üzere bütün önlemleri aldık. Mezarlık ziyaretleri için arife ve bayram sabahları ücretsiz araç hizmeti sunuyoruz. Yine Arife günü ve Bayram süresince mezarlıklarda görevli olacak nöbetçi zabıta ekiplerimiz dilencilere izin vermeyecek. Su ve Kanalizasyon İşleri ekipleri ile Temizlik İşlerine bağlı ekiplerde bayram süresince olası her duruma karşı hazır bekleyecekler.Şimdiden bütün hemşerilerimizin Ramazan Bayramlarını tebrik eder hayırlara vesile olmasını dilerim." dedi ve Vatandaşların karşılaşacakları her türlü olumsuzlukta Alo 153 Zabıtayı arayabileceklerini belirtti.
Çorum Belediyesi, her dini bayramda olduğu gibi bu Ramazan Bayramında da Arefe günü Ulumezarlık’a ücretsiz otobüs seferleri düzenleyecek. Çorum Belediyesi’nde sivil toplum örgütleri, partililer ve vatandaşlarla yapılacak olan bayramlaşma töreni bayramın ilk günü gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün ev sahipliğinde gerçekleşecek olan bayramlaşma merasimi 13.45’te başlayacak. Her bayram da olduğu bu bayramda da halk otobüsleri bayramın ilk gün vatandaşları ücretsiz taşıyacak.
Editör: TE Bilisim