Belediye Başkanı Zeki Gül'ü makamında ziyaret eden Bakan Zeybekçi, “Belediye Başkanlığı siyaset kurumunun millete hizmetkâr olma adına sözden fiiliyata dönüştüğü alanlardan bir tanesidir. Hakikaten bir nimettir” dedi.

Belediye Başkanlığı’nın her kula nasip olmayacağını ifade eden Zeybekçi, “Burada on binlerce, yüz binlerce insana hizmet veriliyor. Onların ‘Allah sizden razı olsun’ demesi Allah’ın rızasına ulaşmak için büyük bir fırsattır. Buralarda 7 yıl belediye başkanlığı yapmış birisi olarak söylüyorum yerel yönetimler, muhtarlıklar, belediye başkanlıkları, valilikler ve kaymakamlıklarda insan yorulmaz. Belediye Başkanımız Zeki Gül'ü tebrik ediyor, hayırlı hizmetler diliyorum” şeklinde konuştu.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'nin kendilerini ziyaretinden son derece memnun olduklarını ifade eden Belediye Başkanı Zeki Gül, Bakan Zeybekçi’ye teşekkür etti.

Belediye ziyaretinin ardından cadde üzerindeki esnafı ziyaret eden Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, esnaf ile bir süre sohbet etti.

Zeybekçi’ye esnaf gezisinde AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Zeki Gül ve AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ eşlik etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim