Bahabey Caddesi ve Kerebi Gazi’de çeşitli düzenlemeler yaptıklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Alper Zahir, Belediye’nin yeşillendirme çalışmaları ile şehir içerisinde yeşil alanların sayısını artırdığını söyledi.
Çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmalarının vatandaşlar tarafından oldukça beğenildiğini ifade eden Başkan Yardımcısı Zahir, “Bahabey Caddesi’nde trafiği rahatlatacak bazı yenileme çalışmaları yaptık. Orta refüjün ve yaya geçitlerinin düzenlenmesi de bunlardan bazıları. Öte yandan Kerebi Gazi 1. Cadde’de yaptığımız yeni yolda da orta refüjünü bitkilendirme çalışmalarımız hızla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Bahabey Caddesi orta refüje 84 süs kirazı, 14 bin çalı, Kerebi Gazi 1. Cadede iseorta refüje 70 adet Amerikan dişbudak, 52 mavi sedir ve 2 bin 500 çalı dikim işlemleri devam ediyor” şeklinde konuştu.
Alper Zahir, Bahabey Caddesi ve Kerebi Gazi Caddesi’ndeki orta refüj bitkilendirme ve yeşillendirme çalışmaların bir iki gün içerisinde tamamlanacağını sözlerine ekledi.


(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim