Hafta sonu gerçekleştirilen Kilis ziyaretine de değinen Belediye Başkanı Zeki Gül, sınır ötesine Çorumluların adını yaşatacak bir park yapmak istediklerini söyledi.

Geçtiğimiz hafta sonu Zeytin Dalı operasyonunda görev alan Mehmetçiklere destek vermek için Kilis’e gittiklerini söyleyen Belediye Başkanı Zeki Gül, “Moral vermeye gittiğimiz Kilis’te bize moral verir düzeyde karşılamaları bizi ayrıca sevindirdi. Başta Zeytin Dalı harekâtında olmak üzere orada savaşan, İslam’ın bayraktarlığını yapan şehit olan oradaki kardeşlerimize rahmet diliyor gazi kardeşlerimize de Allah’tan acil şifalar diliyorum” dedi.

BELEDİYE’DEN SINIR ÖTESİNE PARK

Başkan Gül, AK Parti İl Yönetim Kurulu toplantısında Afrin’e park yapımıyla ilgili müjde verdi. Gül; “Kilis’e 500 Bin TL’lik bir yatırımla park yapmayı düşünüyoruz. Kilis Valisi kanuni prosedürünü yerine getirdikten sonra Ak Parti İl Başkanımız Mehmet Karadağ ve teknik ekiplerimizle birlikte sınır ötesine geçerek orada belirlenen noktaya Çorumluların adını yaşatacak bir park yapacağız” dedi.

“GÜVENLERİNİ BOŞA ÇIKARTMAYACAĞIM”

Kendilerinden beklentilerin farkında olduğunu belirten Belediye Başkanı Zeki Gül “Bizden hizmet bekleyen hemşerilerimizin umutlarının, taleplerinin olduğunu biliyoruz. Bunları zaten omuzlarımızda hissediyoruz. Hemşerilerimiz partimize, belediyemize bizlere nasıl güveniyorsa, bizler de onlara güveniyoruz ve onların güvenini boşa çıkarmayacak çalışmalar yapacağımızın bilinmesini isteriz” ifadelerine yer verdi.

“GÖNÜLLERE TAHT KURACAĞIZ”

2019 yılında yapılacak olan yerel seçimlerin hazırlıklarına teşkilat olarak başladıklarını ve hazırlıkları aralıksız sürdürdüklerini belirten Belediye Başkanı Zeki Gül, gönüllere taht kurmak için çaba sarf edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

“Genel seçimlerde alınacak başarı yerel seçimlerden geçiyor” diyen Başkan Gül; “Bundan sonraki süreçte gönüllere yatırım yapıp gönüllere taht kurmak zorundayız. Gönülleri kazanmanın yolu neyse o yolu hep beraber arayıp bulmak zorundayız. 2019’da yapılacak olan yerel seçimlerin Türkiye’nin geleceğine etki edeceğine inanıyorum. Belediye olarak parti teşkilatımızla çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz. Bunda da başarılı olacağımıza benim inancım tamdır. Yan yana, omuz omuza gücümüzü artırarak bu mücadelemize devam etmeliyiz. Projelerimizi takip ediyoruz ve onları bitirme gayreti içerisinde olacağız” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim