AKP İl Başkan Yardımcısı Meryem Demir, yönetim kurulu üyeleri Yücel Ertekin, Sıla Kayı Dikibilen, Safure Umutlu, Didem Ildırar ve İl Genel Meclisi Yurdanur Özzihinli’nin katıldığı ziyarette AKP’li kadınları Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü ve KKSM Müdürü Hanife Nuran Hakyemez ağırladı.
Merkezlerde yapılan çalışmalar nedeniyle Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve eşi Hatice Külcü’yü tebrik eden Bekiroğlu, KKSM’lerin 4. kuruluş yılını kutladığını söyledi. Kadın Kültür ve Sanat Merkezleri’ndeki çalışmaları ilgi ve takdirle izlediklerini belirten Bekiroğlu, “Burada yapılan çalışmalarla Çorumlu kadınlar kendilerini geliştiriyor, yeteneklerini ortaya koyuyor ve kültürümüzü yaşatıyorlar. Kadınlarımız kendilerine yeni iş sahaları açıyor. Bu merkezlerin sayısının artması daha çok kadının bu merkezlerden istifade edebileceği anlamına geliyor. Yapılan bu hizmetler nedeniyle emeği geçenleri kutluyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Hatice Külcü ise toplum yararına olacak her türlü projeye destek vermeye hazır olduklarını kaydetti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim