Ak Parti’nin 5. Olağan İl Kongresi’nde İl Başkanlığı görevini Rumi Bekiroğlu’na devren Ceylan, partinin bugünlere gelmesinde ve oy oranını sürekli artırmasında emeği geçen, görev yaptığı süre içerisinde kendilerine yardımcı olan tüm teşkilatlara, parti yetkililerine ve partililere teşekkür etti.
İl başkanlığı görevinde bulunduğu 5 yıllık süre zarfından durmadan yorulmadan çalıştıklarını kaydeden Ceylan, “İl başkanlığı görevim boyunca yüzümüzü yere eğdirecek hiçbir şey yapmadım. Bu süre içinde elimizden geldiği kadar başarıyı yakalamaya çalıştık” dedi.
AK Parti kadroları ile Çorum’u daha ilerilere götürmek için çaba sarf ettiklerini anlatan Ceylan, “Rumi Bekiroğlu ve ekibinin Çorum’u bizden de daha ilerilere taşıyacağı inancındayım. Onu ve ekibinin Allah yolunu açık etsin” şeklinde konuştu.
AK Parti’nin milletle devleti barıştırdığını kaydeden Ceylan, “13 yıllık süreçte Türkiye’de çığır açtık. Recep Tayyip Erdoğan’ın kadrosunda sizlerle birlikte hizmet duymaktan gurur duyuyorum” diye konuştu.
“Sizlerden birinin kalbini kırdımsa, bana gücenen bir kardeşim varsa hakkını helal etsin” diyerek, partililerden helâllik isteyen Ceylan’a partilileri ise “Bütün hakkımız sana helal olsun” diyerek karşılık verdi.
(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim