AK Parti İl Başkanı Avukat Rumi Bekiroğlu, gazete köşelerinden AK Parti ve şahsına savaş açanları Çorum’un iyi bildiğini hatırlatarak, milletin de her şeyi gördüğünü vurguladı.
AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, birilerinin gazete köşelerinden ve manşetlerinden iftira kampanyası yürüttüğünü belirterek, “Ancak unuttukları bir şey var, necip milletimiz bizlerin her zaman yanında olup doğruları görmektedir” dedi.
Bekiroğlu, AK Parti Kargı İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen İlçe Danışma Meclisi Toplantısına katıldı.
Bekiroğlu başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, AK Parti Kargı İlçe Koordinatörü Adnan Armağan, AK Parti Kargı İlçe Başkanı Mustafa Akpınar, Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, AK Parti Kargı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şerafettin Küçükdingil, İlçe Kadın Kolları Yönetim kurulu Üyeleri ve çok sayıda partili hazır bulundu.

GAZETE KÖŞELERİNDEN İFTİRA KAMPANYASI

Danışma Meclisi’nin açılışında konuşan AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, gündeme yönelik çeşitli değerlendirmelerde bulundu.
AK Parti Çorum İl Teşkilatı olarak oylarını yükseltmek için var güçleri ile çalışmaları sürdürdüklerini ifade eden Bekiroğlu, “AK Parti inandığı yolda yürümeye devam ediyor. Bu inancımız halkımıza hizmet etme inancıdır. Halka hizmet, Hak'ka hizmet düsturunu her zaman kalbimizde taşıyoruz. Halkımıza güvencimiz sonsuzdur. Birileri köşelerden ya da manşetlerden yazabilir, iftira atabilir. Yalnız necip milletimiz bizlerin her zaman yanında olup doğruları görmektedir. Bu kutlu yolda milletimiz bizlerin yanında olacaktır” dedi.
Konuşmasında, Çorum merkez başta olmak üzere ilçe ve köylerde AK Parti olarak her zaman vatandaşlarla iç içe olduklarını hatırlatan Rumi Bekiroğlu, bazı basın yayın organlarında AK Parti’nin milletle kucaklaşmasının rahatsızlık yarattığını “üzülerek” gördüklerini kaydetti.
AK Parti Çorum İl Teşkilatı olarak vatandaşlarla sürekli bir araya geldiklerini, insanları düğün gibi mutlu günlerinde, cenaze gibi acı zamanlarında yalnız bırakmadıklarını ifade eden Bekiroğlu, milletle iç içe olarak kaynaşmalarının bir takım çevrelerde rahatsızlık yarattığını vurguladı.

ÇORUM’UN HER KARIŞINDA AK PARTİ MÜHRÜ

Siyasi çalışmaların gerek sosyal medyada, gerek görsel ve yazılı basında yer aldığını kaydeden Bekiroğlu, Çorum'un her karış toprağında AK Parti'nin imzası ve mührü olduğunun görüldüğünü belirtti.
Bekiroğlu, “Bu çalışmalar milletimizin yaşam kalitesini yükseltmek için partimizin nezih çalışmalarıdır” ifadelerini kullandı.
(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim