Paralel yapının her alanda kurdukları tuzak ve kumpasların birer birer ortaya çıkarıldığını açıklayan Bekiroğlu, “KPSS hırsızları gençlerimizin umutları çalarak onların geleceklerini karartırken, milletimizin yükselişinin önüne kurdukları daha büyük tuzaklarla da milletin geleceğini çalmaya kalkıştılar” dedi.
AK Parti Laçin İlçe Başkanı Mustafa Otluseki ile Ortaköy AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Uysal ve beraberindeki Laçin heyetinin ziyaretinde paralel yapıyla ilgili açıklama yapan Bekiroğlu, milletin iradesine ve geleceğine kasteden herkesle mücadele edeceklerini ve bu mücadeleden de asla vazgeçmeyeceklerini dile getirdi.
AK Parti Laçin İlçe Başkanı Otluseki’nin yanısıra İlçe Kadın Kolları Başkanı Aynur Küçcük, İl Genel Meclis Üyesi Ömer Çatalpelit’in de hazır bulunduğu ziyarette konuşan Bekiroğlu, KPSS sorularının çalınmasının ne ahlakla ne de insanlıkla izah edilir tarafı bulunmadığını, bu hırsızlığın adi bir hırsızlıktan öte milletin umudunu çalmaya yeltenmek olduğunu ifade etti.
Kendinden olmayana hayat hakkı tanımayan bir yapıyla mücadele yürütüldüğünü ve bu mücadeleden asla geri dönülmeyeceğini işaret eden İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, hiç kimsenin hakkını kimseye yedirmeyeceklerini ve bu hainliğe imza atan herkesin adalet önünde hesabını vereceğini sözlerine ekledi.
KPSS sorularının çalındığına yönelik çok güçlü delillerin ortaya konduğunu ve gerekli operasyonların yapıldığını hatırlatan Bekiroğlu, “Ortaya çıkan verilere dikkatli bir şekilde göz atıldığında, bunun içinde bir oyun olduğu çok rahatlıkla anlaşılmaktadır. Devlet içerisinde görev aldığı halde, makamını ve yetkilerini bu millete tuzak kurmak için hareket eden herkes, karşısında devletimizin kararlı duruşunu bulacaktır. Şimdiye kadar verdikleri zararları birer birer ortaya çıkarmanın yanı sıra, bu yapının etkisiz hale getirilmesi ve verebileceği zararları önlemek için kararlı adımlarla mücadelemiz devam etmektedir” dedi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim