İYİ Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın yaptığı açıklama ile yürütülen titiz araştırma, istişare ve görüşmeler sonucunda partilerinin Adana, Balıkesir, Bursa, Çorum, Elazığ, Kayseri, Ordu ve Tokat illerinin Kurucu İl Başkanları’nın belirlendiğini ve resmi görevlendirme işleminin tamamlandığını vurguladı.

Görevlendirilen 8 kurucu il başkanıyla birlikte bu güne kadar görevlendirilen toplam İYİ Parti Kurucu İl Başkanı sayısının 52’ye ulaştığını dile getiren Koray Aydın, “Parti tüzüğümüzün ilgili maddeleri gereğince görevlendirilen Kurucu İl Başkanları, illerinde İl Yönetim Kurulu, İl Disiplin Kurulu, İlçe Başkanlıkları ve İlçe Yönetim Kurulu asıl ve yedek üyelikleri için belirleyecekleri isimleri öngörülen sürede parti genel merkezinin onayına sunacaklardır” dedi.

Buna göre İYİ Parti Çorum Kurucu İl Başkanlığı görevine de Bekir Özsaçmacı’nın getirildiği bildirildi.

“TÜRKİYE İYİ OLACAK”

İl Başkanı olarak görevlendirilen Özsaçmacı ise ilk mesajını vererek “Türkiye de Çorum’da İYİ olacak” dedi.

Özsaçmacı “Türkiye İyi olacak diyerek çıkmış olduğumuz yolda güzel şehrimiz Çorum’un İyi olması adına başlatılan iyilik hareketinin ilimizde kurulması ve teşkilatlanması çalışmalarına başladığımızı kamuoyuna duyururuz. Türkiye adına Çorum adına umutlarımız var, hayallerimiz var, gücümüz var; adil, özgür bir Türkiye istiyoruz bu iyi düşüncelerimiz ışığında diyoruz ki Türkiye İyi olacak. İyilik hareketi olarak çıkmış olduğumuz bu yolda tüm hemşerilerimizle bir olmaya birlik olmaya Çorum’dan başlatacağımız iktidar yürüyüşüne, özgürlük yürüyüşüne, Güçlü Türkiye yürüyüşüne herkesi davet ediyoruz. Türkiye İyi Olacak” diye konuştu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim