MHP’nin 46. kuruluş yıldönümü kutlama programında açıklamalarda bulunan MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin, ülkenin büyük bir bataklığı düştüğünü belirterek, tek çıkış yolunun MHP’nin iktidara gelmesi olduğunu söyledi.
1969 yılında kurulan MHP’nin 46 yılı şanla ve şerefle geride bıraktığını ifade eden Çetin, “Bazıları tarafından hayal olarak karşılansa da başta Başbuğumuz Alparslan Türkeş olmak üzere nice büyük ülkü erlerinin insan üstü bir gayret ve çabaları ile partimiz yarım yüzyıla yaklaşık bir zamandır çizgisinde hiçbir kırıklık olmadan, hala ilk günkü samimiyetinde Türk milletine hizmet noktasında yoluna devam etmektedir. Milliyetçi Hareket 46 yıldır neye inandı ise onu söylemiştir ve bundan sonra da sadece ve sadece onu söyleyecektir” dedi.
Bugün ülkenin geldiğin noktada milletin yargılandığını, devletin çözülmeye çalışıldığını, birliğin parçalanmak istendiğini ve genç nesillerin ahlak erozyonu ile yok edilmeye çalışıldığını belirten Çetin, bütün bu çabaların karşısında, Türk milletinin yılmaz bir savunucusu olarak dimdik duracaklarını söyledi.
Çetin, “Ülkemizin düşürüldüğü bu bataklıktan tek çıkış yolunun 46 yılını şanla ve şerefle dolduran Milliyetçi Hareketin tek başına iktidarı olduğuna inanıyoruz. Ancak tek başımıza iktidar hedefimizde asla ve asla başkalarının lütuflarını istemiyoruz. İktidar hedefimizde sadece Türk milletinin gerçek iradesini sandıkta göstermesi için mücadele ediyor, başka ideolojiler gibi çözümü ve çareyi başka yerlerde değil yine bizzat Türk milletinde arıyoruz” diye konuştu.
Milliyetçi Hareket Partisi mensupları olarak almış oldukları sorumlulukların ne denli büyük olduğunun farkında olduklarını dile getiren Çetin açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
“Teslim almış olduğumuz emaneti daha da ileriye taşımamız gerektiğinin bilincindeyiz. Gün; bir olmanın, bütün olmanın günüdür. Gün; bu bayrak benim, bu kitap benim, bu vatan benim diyen, kendisini Türk milletinin asil bir bireyi olarak gören her bir vatandaşımızla birlikte, beraberce Milliyetçi Hareket Partisi’ni tek başına iktidara taşıma günüdür.
Hak Teâla bayrağımızı ilelebet vatanımızın semalarında dalgalandırsın, üç hilalimizin ömrü uzun olsun, nice yıllarda milliyetçi hareketimizin ve Türk milletinin yolu bahtı açık olsun.”
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim