Çorum’da iki gündür etkili olan yağış nedeniyle Çorumluların ortak kanaatinin Belediye’nin sınıfta kaldığı olduğunu anlatan Çetin, Halkın teveccühü ile makam koltuklarına oturanların halkın can ve mal güvenliğini nasıl umursamadıklarını bugün bir kez daha üzüntüyle görmüş bulunmaktayız” dedi.
Kuraklık tehlikesi yaşanan bu günlerde iki gündür ilimizde etkili olan yağışların herkesi memnun ettiğini de belirten Çetin, yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi: “Ancak ne yazık ki Allah’ın rahmeti olarak şehrimize yağan kar Çorum Belediyesi’nin umursamaz tavırları nedeniyle şehrimiz için büyük sıkıntılara neden olmuştur.
Gazi Caddesi, İnönü Caddesi, Bahabey Caddesi, Fatih Caddesi gibi şehrimizin en işlek caddelerinde dahi yolların temizlenmesi adına belediyemiz tarafından hiçbir faaliyette bulunulmamış, göstermelik yapılan çalışmalar ise vatandaşın sıkıntısını gidermemiştir. Aynı şekilde şehir merkezimizden uzakta olan sokak ve caddelerimizde de belediyemiz tarafından hiçbir çalışma yapılmamış hemşerilerimiz belediyenin görevinin gereklerini yerine getirmemesinden dolayı mağdur olmuşlardır.
Günlerdir meteoroloji yetkililerinin uyarılarına rağmen kar ile mücadele için hazırlık yapmayan, hiçbir etkili çalışma yürütemeyen Çorum Belediyesi’nin sadece yollarda değil başta Gazi Caddesindeki yaya kaldırımlarında dahi etkili bir temizlik yapamadığı da bugün bütün hemşerilerimiz tarafından görülmüştür. Sadece 2 gün etkili olan kar yağışında bütün hemşerilerimizin ortak kanaati Çorum Belediyesi’nin sınıfta kaldığıdır. Halkın teveccühü ile makam koltuklarına oturanların halkın can ve mal güvenliğini nasıl umursamadıklarını bugün bir kez daha üzüntüyle görmüş bulunmaktayız. Belediye yetkililerini en kısa zamanda görevlerini yapmaya, cadde ve sokaklarımızda gerekli temizlik faaliyetlerini yürütmeye davet ediyoruz.”
(ÇORUM HABER)
Editör: TE Bilisim