Çetin, “Bizler, Mustafa Kemal Atatürk’ün emaneti olan bu ulusu ilelebet yaşatmaya kararlıyız” dedi. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir kuvvetin Türkiye Cumhuriyeti’nin birlik ve beraberliğine zarar veremeyeceğini ifade eden MHP İl Başkanı Av. Bekir Çetin, mesajında şunları kaydetti:
“Yüce milletimiz ve ordumuz bir bütün olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin devleti ve milletiyle bölünmez bütünlüğünü büyük bir kararlılıkla koruyacaktır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin ve Yüce Türk milletinin birlik ve bölünmez bütünlüğünün korunmasından yana olan tavrımızdan asla taviz vermeyeceğiz.
Bu tür saldırılarla ülkemizin birlik ve beraberliğine darbe vurulmaya çalışılmaktadır. Millet olarak, hain terör faaliyetleri karşısında daha fazla duyarlı olmalı, ülkemizin bütünlüğüne, birlik ve beraberliğimize her zamankinden daha fazla sahip çıkarak terör odaklarına en güzel cevabı vermeliyiz. Terörle mücadelede bugüne kadar gösterilmiş olan kararlılık ve hassasiyetin taviz verilmeden sürdürülmesini bekliyoruz.
Tarih bize öğretmiştir ki terör ve şiddete destek ve cesaret veren her türlü unsur eninde sonunda terörün hedefi olmuştur. Şehit yakınları ve aileleri evlatlarının Yüce Allah’ın engin rahmetine gark olduklarını bilerek müsterih olmalıdırlar. Ama canilerin ilahi ve insani lanete duçar olduğunu bilerek acılarını yüreklerine gömmelidirler. Bu acı hepimizin acısıdır. Aziz Milletimiz şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da bu kabil ihanetleri aşacak güce sahiptir.
Evlatlarını bu ülke için feda eden ailelerimizin acısını yürekten paylaşıyor, şehit askerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum.”
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim