Edremit Güre, Ankara Ayaş, Hatay Erzin, Bolu Göynük ve Tekirdağ Saray projelerinden sonra Havza’da 5 yıldızlı bir termal tesisin yapımına başlayan M.Ali Doğan, “Memleketim Çorum’a da güzel bir tesis kazandırmayı çok istiyorum” dedi.

Belediye Başkanı Zeki Gül, hafta sonu Hitit Ayaş Termal Tesisleri’nde Belediye Meclisi üyeleriyle istişare toplantısından sonra, sosyal medya hesabından fotoğraf paylaşırken, konukseverliğinden ötürü Doğan’a teşekkür etti ve kendisinin Beke Kaplıcaları ile ilgili tasarısı hakkında da bilgi verdiğini söyledi.

Telefonla görüştüğümüz M.Ali Doğan ise, kendi tesislerini tercih etmesinden dolayı Başkan Gül’e teşekkürlerini ifade etti. Vali Necmeddin Kılıç’ın daha önce, Beke’nin değerlendirilmesi yönündeki arzusunu dile getirdiğini anlatan Doğan, Beke kaplıca suyunun Mecitözü-Amasya yoluna indirildiğini de hatırlatarak, şöyle konuştu:

“Beke’de yapacağımız kompleks, otel, devremülk ve sağlık tesisi olarak, hem konaklama, hem de günübirlik hizmet verecek nitelikte olmalı. Özel İdare’nin hazırlıklarını tamamlamasından sonra, biz proje çalışmalarını başlatabiliriz. Çorum’a dev bir termal tesis kazandırmanın heyecanını şimdiden hissediyorum.”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim