Beja Belediye Başkanı Ahlem Arfoui ve beraberindeki teknik heyet, Çorum Belediyesi Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde incelemelerde bulunduktan sonra Buhara Kültür Merkezine geçti. Burada yer alan spor alanlarını, derslikleri, yüzme havuzu, buz pateni ve oyun-eğlence alanlarını gezen heyet belediyenin Çorum halkına sunduğu hizmetler hayran kaldılar.
Beja Belediye Başkanı Ahlem Alfoui, “Çorum Belediyesinin herhangi bir ücret talep etmeden bu kadar hizmeti sunabilmesi bizi oldukça şaşırttı. Gördüklerimiz bizi çok etkiledi. Engelli Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olsun Buhara Kültür Merkezi olsun çok güzel. Beja belediyesi olarak burada gördüklerimizi not aldık gücümüz ve bütçemiz yettiğince Beja’da da yapmaya çalışacağız.” dedi.
Çorum Belediyesi Buhara Kültür Merkezi gezisinde Beja Belediye Başkanı Ahlem Arfoui ve beraberindeki heyete Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün eşi Hatice Külcü, Belediye Meclis Üyesi Şahiste Uçar, Kadın Kültür Merkezleri Koordinatörü Nuran Hakyemez eşlik etti.
"Beja heyeti terminalle külliyeyi gezdi"
Kardeş şehir Beja heyeti, Çorum Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni gezdi, terminal binası ve terminalin işleyişi hakkında Belediye Ulaşım Hizmetleri Müdürü Lütfullah Şirin’den bilgi aldı.
Heyet daha sonra Prof. Dr. Hayrettin Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi’ni ziyaret etti.



Editör: TE Bilisim