Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü aracılığıyla yapılan açıklamada Ramazan Bayramı nedeniyle Vali Necmeddin Kılıç’ın protokol, kurum görevlileri, sivil toplum temsilcileri ve halkın katılacağı toplu bayramlaşması yarın 11.00-12.00 saatleri arasında Valilik önünde yapılacak. Vali Kılıç ve beraberindeki protokol üyeleri daha sonra ise Eğitim Araştırma Hastanesi, Huzurevleri, Sevgi Evleri, Engelli ve Rehabilitasyon Merkezi ile Şehit ailelerine ziyaretlerde bulunarak bayramlaşacak.

Çorum Belediyesi’nde bayramlaşma programı ise yine ilk gün yapılacak. Başkanlık makamındaki bayramlaşma saat 13.30’da gerçekleştirilecek. AK Parti İl Başkanlığı’nda ise 15 Haziran günü saat 14.30’da bayramlaşma töreni yapılacak.

CHP İl Başkanlığı’nda bayramlaşma töreni 16 Haziran günü 12.00-13.00 saatlerinde yapılırken, MHP İl Başkanlığı’nın bayramlaşması ise yine 16 Haziran günü 14.00’de Hürriyet Parkı arkasındaki SKM’de gerçekleşecek. İYİ Parti’de ise bayramlaşma yine ikinci gün saat 15.00’de yapılacak.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim