Bayramların dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirmek için önemli bir fırsat olduğuna vurgu yapan İl Başkanı Karadağ, millet olarak dini bayramlarımızdan biri olan ve aynı zamanda İslam’ın bir şartını yerine getireceğimiz Kurban Bayramı’na erişmenin sevincini, manevi hazzını, muhabbetini ve gönül huzurunu yaşadığımızı dile getirdi.

Milletimizin mayası olan yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı bayramların yoksulun, yetimin, düşkünün korunup kollandığı, kırgınlıkların yerini sevgi ve barışın aldığı, kin ve nefretin bertaraf edildiği ve dini vecibelerimizin yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığımız istisnai günler olduğuna işaret eden İl Başkanı Karadağ, “Elimizdeki maddi zenginliği, dilimizdeki güzel söz ve dileği, gönlümüzdeki sevgiyi herkesle paylaşmalıyız. Bunun için de Bayramlar önemli bir fırsattır. Bu fırsatı millet olarak iyi değerlendirmeliyiz” dedi.

İslam dünyası uzun yıllardır Bayramları huzurlu bir şekilde karşılayamadığını, Dünyanın farklı yerlerinde bayramlarda bile Müslüman kanının akıtılmasının İslam Aleminin bayramları coşkuyla yaşamasını engellediğine dikkat çeken Karadağ, her alanda mahrumiyetler ve krizler içinden kurtulan Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde artık Dünyadaki tüm Müslümanların umudu olduğunu ifade etti.

Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde AK kadroların icraatlarıyla ekonomiden sağlığa, eğitimden ulaşıma kadar her alanda yeni bir kalkınma hamlesi başlatan Türkiye’nin üretiminin arttığını, ihracatta rekorlar kırdığını, ekonomisinin kat be kat büyüttüğünü kaydeden Karadağ, “Artık Türkiye IMF’nin kapısında bekleyen, yardım alan değil, yardım veren bir ülkedir. Türkiye bugün dünyanın her yerinde mazlum ve mağdurun yanındadır. Milletimizin bize verdiği emaneti asla yere düşürmedik. Bizim davamız milletimize layık olduğu demokrasiyi refahı gücü ve dünyada saygınlığı kazandırmaktır. Bunun için Cumhuriyetimizin 100. Yılı olan 2023 için büyük hedefler koyduk. O ufka doğru bütün sevdamızla gücümüzle gayretimizle yürüyoruz” dedi.

Bugüne kadar olduğu gibi el ele, huzur ve güven içinde daha nice bayramlara ulaşmanın en büyük dileği olduğunu söyleyen Karadağ, “Bu duygu ve düşüncelerle Kurban Bayramı'nın, milletçe yapacağımız yararlı çalışmalara ve dayanışmaya vesile olmasını diliyorum. Bayramınızı yürekten kutluyor, yuvalarınızda sağlık ve mutluluk içinde daha nice bayramlara kavuşmanızı temenni ediyorum” ifadelerini dile getirdi.

AK PARTİ’DE BAYRAMLAŞMA İKİNCİ GÜN

Partilerinde bayramlaşmanın da ikinci gün olan 2 Eylül Cumartesi günü saat 13.30’da yapılacağını açıklayan Karadağ, milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilat mensuplarının katılacağı bayramlaşmaya tüm partilileri ve Çorum halkını da davet etti.(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim