Ramazan Bayramı’nın 3. günü köy şenlik alanında gerçekleştirilen etkinlik Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve şehitler anısına 1 dakikalık saygı duruşu ile başladı.
Etkinliğin açış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Bursalı Köse, tüm konukları bir arada görmenin sevindirici olduğunu belirterek, “Bayram coşkusunun 4. kez geleneksel bir şenliğe dönüşmesi bizleri sevindirmiştir.” dedi.
Meltem Danışman Çınar’ın sunumu ile gerçekleşen etkinlikte Köy Muhtarı Yaşar Balcı ve ihtiyar heyeti misafirlerle yakından ilgilendi. Şenlikte Âşık Fakir İsmet, sanatçılar Erhan Demir ve Rıza Taş seslendirdikleri türküler ve halaylarla katılımcılara keyifli bir gün yaşattı.
Çekilişlerin yapılıp yumurta, çuval ve dans yarışmalarında birinci olanlara hediyelerin verildiği şenliğe CHP eski milletvekili adaylarından işadamı Murat Şahin, Av. Dinçer Solmaz, Beyin Cerrahı Doç. Dr. İlker Solmaz, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Hasan Kızıltepe, Çalyayla Köyü Dernek Başkanı Cavit Özağaç’ın yanı sıra yaklaşık 600 kişilik kalabalık bir topluluk katıldı.
Düdüklük – Bekaroğlu köyünün meşe ormanları ile kaplı yayla havasının hâkim olduğu şenlik alanı her yaştan insanın geçirdiği huzur dolu unutulmaz bir güne tanıklık etti.




(Uğur ÇINAR)
Editör: TE Bilisim