Vali Kılıç kutlama mesajında şu görüşleri dile getirdi: “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama kavuştuk. Mübarek Ramazan Bayramınızı can-ı gönülden tebrik ediyorum.

Bayramlar incinen gönüllerin onarıldığı, dargınlıkların ve kırgınlıkların unutulduğu günler olması bakımından çok önemlidir. Bayramın önemini hatırlattığı güzel değerlerin, bir arada yaşama şuurumuzu güçlendiren hasletlerin, sadece Bayram günleri ile sınırlı kalmamasını yılın tüm günlerinde toplumumuzu kuşatmasını diliyorum. Dostluk bağlarının güçlenmesi için büyüklerimizin, yaşlılarımızın, muhtaç, yoksul, kimsesiz ve hasta olan her yaştaki vatandaşlarımızın ziyaret edilerek hatırlanması, onlara yalnız olmadıklarının hissettirilmesi bayramları daha anlamlı kılacak ve manevi duygularımızı güçlendirecektir. Bayram nedeni ile seyahat edecek vatandaşlarımızdan, bayram sevincini sevdikleri ve bizler açısından hüzne dönüştürmemeleri için trafik kurallarına riayet ederek azami düzeyde dikkat etmelerini bilhassa rica ediyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa, ülkemize ve ilimize huzur, mutluluk ve bereket getirmesini diler, sevdiklerinizle birlikte güzel bir bayram geçirmeniz dileğiyle bayramınızı en içten duygularla kutlarım.”

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim