MHP Çorum İl Başkanı Mehmet Akif Aras, Türkiye Emekliler Derneği Çorum Şubesi’ni ziyaret etti.

MHP Merkez İlçe Başkanı Ertuğrul Onan, il ve merkez ilçe yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette Emekliler Derneği Şube Başkanı Hıdır Kınıklı ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu.

Ziyarette ülkede yaşanan terör saldırılarına değinen MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, birlikte ve beraberlik çağrısında bulunarak, “Gün birleşme günüdür” dedi.

Türkiye’nin felaketlerle dolu bir yılı geride bıraktığını belirterek milletin terör ile birlikte ekonomik yıkım, toplumsal güvensizlik, ahlaki çöküş, asayişsizlik ve kuşkunun egemen olduğu bir yıl geçirdiğini ifade eden MHP İl Başkanı Aras, Ocak ayının ilk saatlerinde yaşanan terör saldırısının ardından önceki gün de İzmir’in kana bulandığını hatırlattı.

İzmir Adliyesi’nde gözü dönmüş teröristlerin karşısına çıkan Trafik Polisi Fethi Sekin’in, 15 Temmuz’da darbecilerin karşısına çıkan Ömer Halisdemir gibi tek başlarına adeta Türk Milleti olarak bu vatanın kimin olduğunu bir kez daha ortaya koyduğunu ayrıca Laçin’de yaşanan kazada iki askerimizin de şehit olduğunu anlatan MHP İl Başkanı Aras, şehitlere Allah’tan rahmet, milletimize başsağlığı ve yaralılara ise acil şifa dileklerini iletti.

“Yepyeni umutlarla girilen 2017 yılının ilk günlerinde yaşananlar hepimizi ne kadar karamsarlığa sevk etse de, milletçe taze ve yepyeni umutlara kapı aralıyor, el uzatıyoruz. Ülkemizin 2017’de düzlüğe çıkması, esenliğe ulaşması en samimi dileğimizdir. Türkiye Cumhuriyeti sokakta bulunmamıştır. İcazetle kurulmamıştır. Milli birliğimiz, kardeşlik ruhumuz kolay kazanılmamıştır. Türkiye’nin birliği, refahı, mutluluğu ve geleceğinin yegâne teminatı ay yıldızlı al bayrak altında birleşmekten geçmektedir. Türkiye’yi onurlu bir geleceğe taşıyacak çelikten bir irade teşkil edilirse, bizi hiç kimse tutamayacak, önümüze hiç kimse geçemeyecek, kriz, kaos ve darbe çığırtkanları tarihe gömülecektir. Bu topraklara vatanım, bu insanlara milletim, bu bayrak benim, bu ülke benim diyen herkesle uzlaşmalı, gönlümüzü açmalıyız” diyerek tüm siyaset kurumu, sivil toplum kuruluşları ve hükümete çağrıda bulunan Aras, milli birlik ve kardeşlik hukukunun korunması, ülkenin geleceğinin birlikte inşaa edilmesi ve küresel oyunlara boyun eğilmemesi gerektiğini dile getirdi.

Emeklilerin sorunlarının da ele alındığı ziyarette emekliler için sağlanan promosyonun yeterli olmadığını söyleyen Mehmet Akif Aras, MHP’nin her zaman olduğu gibi emeklilerin yanında olduğunu sözlerine ekledi.

Emekliler Derneği Şube Başkanı Hıdır Kınıklı ve yönetim kurulu üyeleri de ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek MHP heyetine teşekkür etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim