Başöğretmen Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Ahmet Saatcı, 2015 yılında üniversiteyi kazanan öğrencilerle ilgili bir açıklama yaptı. Saatcı, "Başöğretmen Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı olarak okulumuzdan 2015 yılında üniversiteyi kazanan öğrencilerimizi tebrik ediyor, üniversite yaşantılarında başarılar diliyor, öğrencilerimizin üzerinde emeği bulunan başta okul idaresi olmak üzere, öğretmenlerimize ve katkıda bulunanlara teşekkür ediyorum” dedi.
Üniversiteye yerleşen öğrencilerin dağılımı hakkında da açıklamalarda bulunan Saatcı, şöyle devam etti:
“2015 yılı mezunu toplam 139 öğrencimizden 88'i lisans programına yerleşmiştir. Tercih yapan 88 öğrencimizden 14 tıp, 14 hukuk, 3 diş, 2 eczacılık, 2 sosyal hizmet, 2 fizik tedavi, 1 tercümanlık, 5 iktisat-işletme, 2 siyasal, 19 mühendislik, 6 PDR, 1 hemşirelik, 17 öğretmenlik gibi geleceğin gözde mesleklerini icra etmek için eğitim alacaklar.
Hepsini yürekten tebrik ediyor, emeği geçen idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. 51 mezunumuz ise tercih yapmamıştır. Kısaca tercih yapıp da üniversiteye yerleştirilmeyen öğrencimiz bulunmamaktadır. Uzun ve yorucu bir maratonun ardından 2015 yılında da başarı grafiğini yüksekte tutan, tercih yapan tüm öğrencilerin istedikleri bölümlere yerleşme imkânı kazanmasını sağlayan Başöğretmen Anadolu Lisesi başarısını tescillemiş, Çorum’un en gözde, marka okullarından biri olma özelliğini devam ettirmiştir.'' (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim