Belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Necmettin Yalçın, Bekiroğlu’nu kutlayarak yeni görevinde başarılar diledi.
Haziran ayında yapılacak olan genel seçimlerin öneminin farkında olduklarını belirten Yalçın, AK Partinin başarısı gece-gündüz demeden çalışacaklarını belirtti.
AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, amaçlarının Çorum’a hizmet etmek olduğunu belirterek tüm teşkilatlarla birlikte el ele verip yek vücut olup kente hizmet edeceklerini belirtti.
Siyasetin bir bayrak yarışı olduğunu dile getiren Bekiroğlu, “Görev ve sorumluluklarımızın farkındayız. 'Yeni Türkiye Yeni Güç Hedef 2023’ hedefine ulaşmak için var gücümüzle çalışacağız. Bugüne kadar ne aldanan olduk ne aldatan. AK Parti iktiradında yapılan hizmetler ortada. Geçmişte sadece hayal edilen projeler bizim dönenimizde gerçeğe dönüştü. Biz Çorum'u bir bütün olarak görüşoruz. Yaptığımız her hizmette innsanımızı merkeze alıyoruz. Bu kutsal davaya ve aziz milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz. 2015 seçimlerinden de milletimizin de desteğiyle zaferle çıkacağız” dedi.
Editör: TE Bilisim