Bir internet sitesine, çalınan bisikletinin bulunması için bisikletiyle çektirdiği bir fotoğrafı gönderen Halil Enes Kise’nin bisikleti bulunamadı ama sosyal paylaşım sitesinde yayınlanan “Kayıp bisikletini arıyor” paylaşımının ardından paylaşımı gören ve bu duruma üzülen Çorum Oto Tamirciler Esnaf Odası Başkanı Necmettin Uzun tarafından Enes’e bisiklet hediye edildi.

Kendisinin de küçükken imkânsızlıklar içinde aldığı bisikletini kaybettiğini ve ailesinin maddi durumunun yetersiz olmasından dolayı bir daha bisiklete binemediğini ifade eden Başkan Uzun, sosyal paylaşım sitesinden gördüğü kayıp ilanının ardından ve önümüzde de Kurban Bayramı olması münasebetiyle Enes’i sevindirmek istediğini söyledi.

Halil Enes Kise’ye telefonla ulaşan ve kendisine bisiklet hediye etmek istediğini ifade eden Uzun, Enes’in bu talebine olumlu yaklaşmasının ardından Enes’le ikamet ettiği Kafkasevler’de buluşarak bisikletini hediye etti.

Tekrardan bisiklete kavuşmanın mutluluğu gözlerinden okunan Enes’e nasihatlerde de bulunan Oda Başkanı Uzun, yoğun trafikte bisiklet kullanmamasını ve bisikletini bir daha çaldırmamasını söyleyerek, “Allah kazasız belasız sürmeyi nasip etsin. Çocukların mutluluğu bizim mutluluğumuz. Çocuklar üzülmesin, çocuklar gülsünler” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim