Hitit Üniversitesi öğrencileri Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen’e teşekkür etti.

Göreve başladığı günden itibaren gece gündüz yaptığı aralıksız çalışmalar sonucunda Hitit Üniversitesi Kargı Meslek Yüksek Okulu’nu ilçeye üniversite kavuşturan Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, üniversitenin açılışından bu güne hala çalışmalarını sürdürüyor.

Üniversitenin açılışının ilk yılında eğitim öğretim gören öğrenci sayısını iki yılda iki katına çıkarmayı başaran Başkan Şen bu başarıyı, öğrenciler ve velileriyle tek tek ilgilenmesine bağlıyor.

Mevcut eğitim gören ve kaydını yeni yaptıran öğrencilere burs, yakacak, kira, eşya, gıda ve konaklama gibi yardımlarda bulunan Başkan Şen, velileri ile tek tek görüşerek öğrencilere rahat bir ortamda eğitimlerini sağladıklarını anlatıyor.

Her defasında öğrencilerle bir araya gelerek istek ve şikayetlerini dinleyen Başkan Şen'e  teşekkür etmek isteyen üniversite öğrencilere Şen'i makamında ziyaret ettiler.

Aileleri gibi her konuda bire bir kendileri ile ilgilenen Belediye Başkanı Şen, kendisine yapılan ziyaretten dolayı öğrencilere teşekkür ederek ikramlarda bulundu.

Şen; “Geleceğimizin teminatı siz gençler için elimizden gelen tüm maddi ve manevi ne gerekirse yapmaya hazırız” dedi.

(İbrahim EFE)

Editör: TE Bilisim