Başkan Külcü, gençlerin davetlisi olarak gittiği KYK’da öğrencilere Mesnevi hediye etti. Başkan Yardımcısı Zeki Gül’le birlikte katıldığı sahur programında KYK İl Müdürü Erol Kavuncu, yurt idarecileri ve öğrenciler tarafından karşılanan Başkan Külcü, gençlerle birlikte sahur yapmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Türkiye’nin iyi eğitimli, ahlaklı, zamanın ruhunu yakalamış gençlere ihtiyaç duyduğunu vurgulayan Başkan Külcü, “Ülkemizin, milletimizin, devletimizin geleceği iyi eğitimli, zamanın ruhunu yakalamış bir gençlikten geçiyor. Bu milletin değerleriyle donanımlı olarak yetişmiş bir gençlik olması gerekir. Cumhurbaşkanımızın ifadesiyle, ’Yerli ve milli değerlerle’ yetişmiş bir gençlik olması gerekiyor.” dedi
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın belirlediği 2023, 2053, 2071 yılı hedeflerini gençlerin gerçekleştireceğini dile getiren Külcü, “Yani milli ve yerli olabilen, bu milletin değerleriyle donatılmış aynı anda zamanın ruhunu da yakalamış olan siz gençler gerçekleştireceksiniz. Milletimizin buna inancı ve güveni tam. Milletimiz hiç tereddüt etmeden sizlere güvendi ve 18 yaşında seçilme hakkını verdi. Bizler de sizlere güveniyoruz” ifadelerini kullandı.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, programın gerçekleştirilmesi nedeniyle KYK İl Müdürü Erol Kavuncu, yurt yöneticileri ve gençlere teşekkür etti.

Editör: TE Bilisim