Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Öğretim Görevlisi Halil İbrahim Aşgın'ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık, “Meslek Yüksekokulu'nun kuruluşun 40. yılını çeşitli etkinliklerle kutlayacağız. Etkinliklerin içerisinde Sayın Belediye Başkanımız da öğrencilerimizle bir araya gelecek. Sayın Başkanımız, öğrencilerimizle "Yerel yönetimler ve üniversite" konulu söyleşi yapacak. Aynı tarihte Çanakkale Zaferi'nin 101. yılında ecdada mesaj, şiir ve kompozisyon ödül töreni ve öğrenciler tarafından ecdada okunan 101 Hatim'in duası yapılacak” dedi.
Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “Ben de zamanında o okulun öğrencisi idim. Meslek Yüksekokulu her geçen gün daha da büyüyen Hitit Üniversitesi'nin temelidir. Meslek Yüksekokulu'nun kuruluşunun 40. yılını tebrik ediyor, idarecilerine, hocalarına ve öğrencilerine başarılar diliyorum” dedi.
Ziyaret sonunda Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Zekeriya Işık yeni çıkarmış olduğu "Şeyhler ve Şahlar" adlı kitabını Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'ye hediye etti.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim