İnci Park’ta düzenlenen sahur programına Başkan Külcü’nün yanı sıra Belediye Meclis üyeleri Ekrem Demirten ve İsmail Akgöz, AK Parti İl Başkan Yardımcıları İsmail Yağbat, Oğuzhan Kaya, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, çeşitli sivil toplum kuruluşlarında görev alan gençler, üniversite ve lise öğrencileri katıldı. Bütün masaları tek tek gezen Başkan Külcü, gençlerle sohbet etti.
Milli değerlerle donanmış gençlerin geleceğin teminatı olarak gördüklerini dile getiren Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, “Öyle olması ve kalması için de devletimizin ve milletimizin tüm imkanları seferberdir ve emrinize amadedir” dedi.
Gençlerle bir araya gelmekten her zaman mutluluk duyduğunu dile getiren Başkan Külcü, Ramazan ayından itibaren bazen iftarları bazen de sahurlarımızı farklı ortamlarda yaptıklarını belirterek, sahur programına katılan tüm gençlere teşekkür etti.
Ramazanın rahmetin, bereketin insanların üzerine yağdığı bir ay olduğunu dile getiren Başkan Külcü, “Kalplerin yumuşadığı, küskünlüklerin, kırgınlıkların sona erdiği bir ay. Aynı zamanda insanların paylaşma duygularını en doruk noktaya ulaştığı aydır. Bu ramazanı manevi havasına, ruhuna uygun olarak yaşayan ve tamamlayanlardan olmayı Allah bize nasip etsin. Ne mutlu sizlere Allah’ın emrettiği şekilde yaşamaya gayret ediyorsunuz. Zor bir dönemde helal haram kavramlarının ahlaki kavramların hayatımıza uygulanarak yaşanmasının zor olduğu dönemde siz bunları hayatınıza tatbik ediyorsunuz ve bizde sizlerle gurur duyuyoruz. Sizin üzerinizde tarihi bir misyon var. Milli değerlerle donanmış ve geleceğin teminatı olan gençlerimiz olarak görüyoruz. Öyle olması ve kalması için de devletimizin ve milletimizin tüm imkanları seferberdir ve emrinize amadedir” dedi.
Programı sonunda sahura katılan gençlere Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, tarafından kalem hediye edildi.
Editör: TE Bilisim