Ziyarette Müftü Yardımcıları Abdullah Pamuklu ve Âdem Aygül’ün yanı sıra Personel Müdürü Servet Türkoğlu’da hazır bulundu.

İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın’a kabulünden dolayı teşekkür eden Belediye Başkanı Zeki Gül, tüm din görevlilerinin Camiler ve Din Görevlileri Haftasını kutladı. Belediye Başkanı Zeki Gül, “1 - 7 Ekim eskilerin deyimiyle hademe-i hayrat denilen din görevlilerimizin haftasını müftü beyin şahsında tebrik ediyorum. Onlar hayırlı işler yapıyorlar Hem dünyevi hem uhrevi hayatımızı kurtarmak adına çaba sarf ediyorlar. Biz Çorum Belediyesi olarak müftülüğümüzle ortak çok güzel işler, çok güzel hizmetler yapıyoruz. Camilerimizle ilgili, ibadethanelerimizle ilgili kapsamlı çalışmalarımız var. Bize bu izni Sayın Cumhurbaşkanımız veriyor. Ben tekrar sayın müftümüzün şahsında, diyanet çatısı altında milletimize hizmet eden imam hatip, Kur’an Kursu öğretmenlerimize diğer görevlisi arkadaşlarımıza haftalarının hayırlı hizmetlerinde başarı getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.

İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeni ile müftülüğü ziyaret eden Belediye Başkanı Zeki Gül’e teşekkür etti. Çorum’un diğer illere göre daha farklı bir yapıya sahip olduğunu dile getiren İl Müftüsü Dr. Ahmet Akın “Ben sizlere özellikle Akşemseddin Cami olmak üzere 14 mahallede 14 mescidimizin yapılması, 15’e yakın 4-6 Yaş Kur’an Kurslarımız, inşaatı devam eden kız-erkek Kur’an Kurslarımız gibi hizmetler için teşekkür ediyorum. Bunların dışında da Belediyemizin birçok dini hizmeti var. Başkanımızdan Allah razı olsun. Ziyaretlerinden dolayı da Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

AYGÜL’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Belediye Başkanı Zeki Gül, göreve yeni başlayan Müftü Yardımcısı Âdem Aygül’e de hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Gül, Aygül’e Müftü Yardımcılığı görevinde başarılar diledi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim