Belediye Başkanı Zeki Gül, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekiplerinin gece saatlerinde içme suyu şebeke hattında yapılan bakım onarım çalışmalarını kısa süre içerisinde tamamladığını belirterek, “İçme suyunda meydana gelen arızalar vatandaşın mağduriyet yaşamaması için anında gideriliyor” dedi.

Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde gece geç saatlere kadar devam eden çalışmanın belirtilen süreden önce tamamlandığını ifade eden Gül şehrin birçok noktasında su ve kanalizasyon, yol bakım ve asfalt, temizlik, park ve bahçeler ekiplerinin 24 saat esasına göre aralıksız çalıştığını belirtti. 

Amaçlarının vatandaşa en sağlıklı, hızlı ve kaliteli şekilde hizmet verebilmek olduğunu kaydeden Gül, “Bunun içinde ekiplerimiz gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Şehrimizin en önemli noktalarından birisi olan Fevzi Çakmak Caddesi girişindeki içme suyu şebeke hattında yaptığımız yenileme çalışmasını ekiplerimiz kısa süre içerisinde tamamladı. Yapılan çalışma ile Çorum Sanayi Sitesi içerisinden geçen su hattını iptal etti. Bu hat yerine içe suyunu hat üzerinden vermeye başladık. Gece saat 22.00’de başlayan çalışmayı, öngörülen saatten önce tamamladık. Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi başta olmak üzere Fevzi Çakmak Caddesi ve Sokakları, İskilip Yolu Sol Kısım, Ankara Yolu Sağ ve Sol Kısımlar ile Necmettin Erbakan Caddesi ve Sokaklarına su verme işlemini tamamladık. Vatandaşlarımızın mağduriyetine asla müsaade etmiyoruz. Mesai mefhumu gözetmeksizin çalışan bütün çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim