Ata Caddesi’nde yer alan esnafı gezen ve vatandaşlarla istişareler yaparak yaklaşan seçim öncesinde destek isteyen Belediye Başkanı Zeki Gül, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı.

İftarın ardından çalışmalarına ara vermeden devam eden Belediye Başkanı Zeki Gül, Kafkasevler civarında bulunan esnafı gezerek seçimlerde destek istedi. AK Parti Seçim Koordinasyon Merkezi üyeleri ile birlikte esnafı gezerek bereketli hayırlı bol kazançlar dileyen Belediye Başkanı Zeki Gül, “Hemşehrilerimiz birlik, bereket ve bolluk için, güçlü meclis, güçlü hükümet, güçlü Türkiye için 24 Haziran’da destan yazmaya karar vermiş. Bizlerde durmak yok yola devam ediyoruz” dedi.

Gülabibey Mahallesi Kapaklı 8. Sokakta bulunan Siyah Laleler İlim ve Kültür Derneği'ni ziyaret eden Belediye Başkanı Zeki Gül, dernek üyelerinin alt yapı ile ilgili problemlerini iletmesi üzerine Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri 24.00’da arızaya müdahale etti. Dernek üyeleri Başkan Gül’e isteklerini gecenin yarısında yerine getirdiği için teşekkür etti.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim