Seçim çalışmaları boyunca Aşgın’a destek olmak adına yoğun bir çalışma programı izlediklerini, 15 mahalle başkanının da özveri ile çalıştığını belirten AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, “Seçim öncesi gece-gündüz demeden çalıştık. Çorum halkı da üzerine düşeni yaptı ve bize desteğini verdi, ‘yeniden AK Parti ile devam’ dedi” ifadesini kullandı.

Genç ve dinamik Belediye Başkanı’nın projelerini iyi bildiğini ifade eden Akar, bu projelerin kısa zamanda hayata geçirileceğini ve Çorum’un çıtasının yükseleceğini de vurguladı.

Erhan Akar, “Bizler teşkilatlar olarak 7 gün 24 saat hizmete hazırız” dedi.

Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın da, Merkez İlçe teşkilatı ile mahalle başkanlarının seçimin kazanılmasında çok büyük katkılarının olduğunu vurgulayarak, 2023 seçimlerine teşkilatların desteği ile çok daha güçlü gireceklerini ifade etti. “Teşkilatlarımızla gurur duyuyoruz” diyen Aşgın “Teşkilatımızla el ele gönül gönüle beraber yürüdük. Mahalle teşkilatlarımızla ve Merkez İlçe teşkilatımızla tüm Türkiye’ye örnek olacak bir birliktelik sergiledik. Hızlı yol yürüme anlamında bizlere ayak uyduracaklarından eminiz. Seçimlerin kazanılması için evinizi, işinizi, eşini, çocuğunuzu bıraktınız. Yolunuz yolumuzdur. Her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim