10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımlayan Doğan, “Kamuoyunu aydınlatmak için günün her saatinde haber peşinde koşan gazetecilerimiz zor şartlarda ve sorumluluk duygusu içinde toplumumuzu bir taraftan gelişen olaylar karşısında aydınlatırken bir taraftan da halkımızın talep ve beklentilerini yansıtarak önemli bir kamu görevini yerine getirmektedirler” dedi.

Hür, vicdanlı ve dürüst gazetecilerin toplumumuzun can damarı olduğunu kaydeden Doğan, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Gazetecilerin, halkımızı gelişen olaylar hakkında bilgilendirmek için ortaya koydukları emek kutsaldır. Onların bu görevleri yerine getirirken yaptıkları çalışmalara yardımcı olmak da hepimizin görevidir.

Bu duygu ve düşüncelerle Yüce Önder Atatürk'ün 'Basın bir milletin müşterek sesidir' ilkesinden hareketle, basın ahlak esasları çerçevesinde çalışmalarını büyük bir özveriyle devam ettiren tüm basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nüzü kutluyor, onurlu ve saygın mesleklerinizde de,  üstün başarılarınızın devamını diliyorum.” (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim