Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi yöneticileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenledikleri programda basın mensupları ile kahvaltıda bir araya geldi.

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Ömer Sobacı ve Hitit Üniversitesi Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi Yöneticisi Yrd.Doç.Dr Sinan Zehir, hastane yöneticileri ve basın mensupları katıldı.

Programda konuşan Hastane Yöneticisi Yrd.Doç.Dr. Sinan Zehir, insanlara doğru bilginin aktarılması konusunda basının çok önem taşıdığını dile getirdi. Basının yazılı ya da görsel olarak bilgiyi evlere kadar ulaştırdığını belirten Zehir, basının aynı zamanda görülemeyen eksiklikleri de görerek kurumların bu eksikliklerini gidermesine de yardımcı olduğunu kaydetti.

15 Temmuz’da gerçekleştirilen darbe girişiminin engellenmesindeki en büyük görevin basına ait olduğunu söyleyen Zehir, basın çalışanlarının; ülkenin uçurumun kenarından dönmesini sağladığını dile getirdi.

Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Ömer Sobacı da Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle basın mensupları ile bir araya gelmek istediklerini belirterek davete katılan basın mensuplarına teşekkür etti.

Programda basın çalışanlarına üzerinde isimleri yazılı kalem de hediye edildi.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim