AK Parti İl Başkanlığı tarafından Büyük Otel’de düzenlenen kahvaltıya İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ile birlikte Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, Tanıtım ve Medya Başkanı Sümeyye Esenyel, İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemalettin Polattaş, Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Tuzcu, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Suat Aydoğan ile gazeteciler katıldı.

Samimi bir ortamda muhabbet edilerek geçen kahvaltıda İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler nedeniyle bir araya geldik. Bugün sizin gününüz. Bugün tam tersi biz anlatalım siz dinleyin değil de siz anlatın biz dinleyelim istedik” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Karadağ, basının siyasilerle halk arasında önemli bir köprü görevini yerine getirdiğini vurgulayarak, “Gazeteciler olmasa bizim düşünce, eylem ve etkinliklerimizin halka ulaşması mümkün değildir. Çok zor şartlarda mesai gözetmeden görev yapan tüm basın çalışanlarının gününü kutluyorum” dedi.

Basının beklentilerini ve sorunlarını kendilerine istedikleri zaman iletebileceklerini dile getiren Karadağ, bu taleplerin hükümet yetkililerine ve milletvekillerine iletilmesi noktasında desteğe zaman hazır olduklarını söyledi. Gazeteciliğin doğru kullanıldığında önemli bir meslek olduğunu, Çorum’un da bu anlamı ile şanslı bir il olduğunu ifade eden Mehmet Karadağ konuşmasının ardından günün anısına basın mensuplarına birer plaket verdi. Program toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

(Volkan SINAYUÇ) 

Editör: TE Bilisim