Ziyarette Rektör Alkan, Sağlık Bakanlığı ile ortak kullanım anlaşmasının imzalanmasının ardından ilimizde, hemen her türlü branşta pek çoğu ilk olan çok sayıda operasyon ve tedavinin, konusunda uzman Tıp Fakültesi öğretim üyeleriyle birlikte Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde gerçekleştirildiğini belirterek, bu durumdan büyük bir gurur ve mutluluk duyduğunu söyledi.

Tıp Fakültesi’nin sadece Çorum’a değil tüm insanlığa hizmet verdiğini vurgulayan Rektör Alkan, “Üniversitemiz her alanda kaydettiği büyüme ve gelişmeyle her geçen gün farklı başarılara imza atmaktadır. Tecrübeli öğretim üyelerimiz ve deneyimli hekimlerimizle birlikte gerçekleştirilen başarılı operasyonlar da Tıp Fakültemiz ile hastanemizin ne denli büyüdüğünü gösteren en önemli somut çıktılardır.” dedi.

Rektör Alkan, elde edilen başarılarda sağladıkları katkılardan ötürü Hastane Başhekimi Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar ile diğer tüm hekimler ve hastane çalışanlarına teşekkür etti.

Başhekim Doç. Dr. Çağatay Evrim Afşarlar da hastanenin başarı çıtasını yükseltmek için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini dile getirerek, vermiş olduğu desteklerden dolayı Rektör Alkan’a teşekkür etti.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim