Çorum Belediyesi’ne gelişinde vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Başbakan Yıldırım, halkın sevgisini karşılıksız bırakmadı. Yıldırım, Bayrak Dede olarak da bilinen Hüseyin Dede’yle de bir süre sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Belediye ziyaretine Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Çorum milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ile etkinlikler için ilimize gelen milletvekilleri de katıldı.

BRİFİNG VERDİ

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başbakan Binali Yıldırım’a belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Başkan Külcü, Başbakan Yıldırım’a 2009 yılından beri yaptıkları çalışmalarla ilgili brifing verdi. Belediye çalışmalarını büyük bir dikkatle dinleyen Yıldırım yapılan çalışmalara tam not verdi. Külcü’nün brifingi yaklaşık yarım saat sürdü.

YILDIRIM’DAN ÖVGÜ

Başbakan Binali Yıldırım, Belediye ziyaretinde Başkan Külcü’yü yapılan çalışmalar nedeniyle tebrik etti. Başkan Külcü’nün brifingi sonrası açıklama yapan Yıldırım, yapılan çalışmaların Çorum’a çok büyük katkılar sağladığını belirterek Başkan Külcü’ye çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Külcü de AK Parti Genel Merkezi tarafından en son yaptırılan ankette Çorum halkının Belediye hizmetlerinden % 75 gibi yüksek bir memnuniyet oranının olduğunu belirterek katkıları nedeniyle teşekkür etti.

PROJELERE TAM NOT

Belediye Başkanı Külcü tarafından göreve geldiği 2009 yılından beri yapılan çalışmalar ve projelerle ilgili bilgiler alan Başbakan Yıldırım, Belediyenin projelerine tam not verdi. Başbakan Yıldırım, Çorum Belediyesi tarafından yapılan İmam Hatip Külliyesi, Stadyum, Kent Meydanı, Rüzgar Enerjisi Santrali, Katı Atık Bertaraf Tesisi, Kentpark, Buhara Kültür Merkezi gibi projelerle yakından ilgilendi ve yapılan çalışmalarla ilgili Başkan Külcü’ye sorular sordu.

KÜLCÜ’DEN ÖZEL HEDİYE

Belediye Başkanı Külcü, Belediyeyi ziyareti anısına Başbakan Binali Yıldırım’a özel bir saat hediye etti. Ceviz ağacından yapılma telkâri işlemeli Osmanlı saati hediye etti.

HATIRA FOTOĞRAFI

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve başkan yardımcıları, Belediye ziyareti sonrası Başbakan Binali Yıldırım’la hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim