Başbakan Ahmet Davutoğlu, Geçtiğimiz günlerde son yolculuğuna uğurladığımız Çorumlu Şehit Özel Harekat Polisi Emre Beker’in babasına Manisa’dan selam gönderdi.
Başbakan Davutoğlu, maliyeti 110 milyon lirayı bulan yatırımların Manisa Muradiye Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen toplu açılış törenine katıldı. Manisalıların alkışları arasında salona giren Başbakan Davutoğlu, eşi Sare Davutoğlu ile birlikte vatandaşları selamladı.
Törende İçişleri Bakanı Efkan Ala, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Manisa Valisi Erdoğan Bektaş ve milletvekilleri de hazır bulundu.
Vatandaşların yoğun tezahüratları ve ‘Manisa seninle gurur duyuyor’ sloganları arasında kürsüye çıkan Başbakan Davutoğlu, Muhsin Yazıcıoğlu nu da andı. Manisalılara teşekkür etmeye geldiklerini ve 26 tesisin açılışını yapacaklarını ifade eden Başbakan Davutoğlu, ülkede yaşanan terör olaylarına da değindi.
“Kimse bu aziz ülkeyi esir edemeyecek. Son nefesimize kadar bu ülkeyi korumaya kararlıyız” diyen Başbakan Davutoğlu, Çorumlu Şehit Emre Beker’in cenaze namazını babasının kıldırdığını hatırlatarak, “Kahraman bir şehidimizin kahraman babasını aradım. Şehit evladının namazını kendi kıldırdı. Buradan o kahraman Çorumlu yiğide selamlarını sunuyorum. Bu vatandaş ilelebet istikrarını koruyacaktır. Hiçbirinin muhtaç ve mağdur olmasına izin vermeyeceğiz. Arkamızda böyle kahraman millet varken korkmadık, korkmuyoruz, korkmayacağız. Yılmadık yılmıyoruz, yılmayacağız.” diye konuştu.



(İHA)
Editör: TE Bilisim