Başbakan Yıldırım, içerisinde Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, Çorum eski Milletvekili Agah Kafkas ve bazı milletvekillerinin de bulunduğu helikopter ile Dr. Turhan Kılıçcıoğlu Stadı’na iniş yaptı.

Başbakan Yıldırım’ı burada Vali Necmeddin Kılıç, AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ile diğer yetkililer karşıladı.

Başbakan Yıldırım, stadyumdan Başbakanlık otobüsü ile ayrılarak Uluslararası Kadeş Barış, Eşitlik ve Kardeşlik Sempozyumu’nun yapıldığı Meslek Yüksekokulu’na geçti.

BİRLİKTE GELDİLER

Başbakan Binali Yıldırım Çorum'a helikopterle geldi.

Başbakan Yıldırım’a gelişi sırasında TBMM İdare Amiri ve AK Parti Çorum Milletvekili Salim Uslu, Çorum eski Milletvekili Sağlık eski Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, AK Parti Milletvekili Serap Yaşar, Başbakan’ın Basın Müşaviri Sinan Çetin ve Yıldırım’ın A takımındaki diğer isimler eşlik etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim