Cumhuriyet Halk Partisi’nin eski il başkanlarından Gazi Özkubat, CHP Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü ve CHP eski belediye meclisi üyeleri, CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
CHP İl Başkanlığı’nda dün gerçekleştirilen ziyarette CHP’liler, İl Başkanı Yıldırım’ı kutlayarak kendisine yeni görevinde başarılar dilediler.
Ziyarette açıklamalarda bulunan Gazi Özkubat, İl Başkanı Yıldırım’ın yaşının genç olmasının parti için büyük avantaj olduğunu belirterek, kendisini Meclis’te de görmek istediklerini söyledi. Özkubat, “Çorum’un CHP’li milletvekili sayısını ikiye çıkaracağınızı söylemişsiniz. Bunu duyunca çok duygulandım. Olmayacak bir duaya âmin dememişsiniz. Bizler de her zaman sizlerin arkasında olacağız. Yaşınız daha çok genç. İnşallah sizi bir sonraki dönem Meclis’e de göndeririz” diye konuştu.

“CHP ÇORUM’DA BİRİNCİ PARTİ OLACAK”
Ziyarette hazır bulunan Eski Belediye Meclis Üyesi Ertuğrul Akkaya da “Belediye Meclisi’nde görev yaptığımız dönemlerde birlikte görev yaparak güzel işlere hep birlikte imza atmıştık. CHP’yi Çorum’da birinci parti yapacağınıza ve bu yönde çalışmalar yürüteceğinize yürekten inanıyoruz. Tüm çalışmalarınızda her zaman yanınızdayız” dedi.

“HEDEFİMİZ 4 MİLLETVEKİLİ ÇIKARMAK”
CHP Milletvekili Aday Adayı Turgut İlgü ise CHP’nin hedefinin Çorum’dan 4 milletvekili çıkarmak olduğunu belirterek üzerlerine düşen görevi yapmaya hazır olduklarını söyledi.
İlgü, “Önümüzde çok ciddi ve zorlu bir süreç var. Sadece Çorum’da değil ülke bazında bir takım spekülatif söylemlerle ve çok büyük zorluklarla karşılaşacaksınız. Fakat bu süreçte çalışmalarımızla sizlere destek olacağız. CHP’nin Çorum’da milletvekili hedefi 4 olmalı ve bunun için de gereken yapılmalı. Genç bir aday olarak ben, kendimde o enerjiyi görüyorum. Enerjimi partiye yansıtacağıma da inanıyorum” dedi.

“CHP İÇİN ÇALIŞACAĞIM”
Ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getiren CHP İl Başkanı Gürsel Yıldırım ise, “CHP’de hiç kimse şan, şöhret, para ve pul için görev almaz. Partimin bana ihtiyacı varsa, yerin yedi kat dibinde de olsam; gelir partimde görevimi yaparım. Türkiye çok zor bir süreçten geçiyor. Bu zor dönemde halkımızın bizden beklediği görevleri ve istekleri yerine getireceğiz” dedi.
CHP il örgütlerinin genel seçimlere hazır olduğunu belirten Yıldırım, “CHP’de başarı hükümet olmak ve ülkeyi yönetmektir. Çünkü halkımızda da böyle bir beklenti var. Halkımız artık çalan, çırpan ekonomi değil, üreten bir ekonomi istiyor. Biz de il teşkilatımızla birlikte CHP’yi en iyi yerlere getireceğiz. Türkiye Cumhuriyeti’ni yönetmeye talibiz. Yakın tarihte ön seçimimiz olacak. 12 bin kişi bu seçimde oy kullanacak. Adaylarımız kimsenin iki dudağı arasında olmayacak. Pazardan kavun, karpuz seçer gibi değil, halk iradesi ile belirlenecek” diye konuştu.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim