Ziyarette, Halkbank’ın, Türkiye’nin bankacılık okulu olarak görüldüğü, ayrıca esnafa ve iş dünyasına en yakın banka kuruluşlarından bir tanesi olduğu vurgulandı. Aktif büyüklüğü ile dünyanın önemli bankalarından olan Halkbank’ın, Türkiye’nin gelişimine sağladığı katma değerden dolayı teşekkür edildi.
TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal, KOBİ’lere sağladıkları desteklerden dolayı Genel Müdür Taşkesenlioğlu’na teşekkür etti.
Çorum’daki KOBİ’lerin de Halkbank’ın imkanlarından son derece istifade ettiklerini ifade eden Başaranhıncal, “Halkbank Çorum Şubesi’nin, bankanın bütün şubeleri arasında ilk sıralarda yer aldığını biliyoruz. Çorum’un sıralamadaki bu yeri, Halkbank ile Çorum iş dünyası arasındaki bağın ne kadar kuvvetli olduğunu göstermektedir. Desteklerinizden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Halkbank Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu da, banka olarak her zaman iş dünyasının yanında olduklarını söyledi. Taşkesenlioğlu, Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt’u tebrik ederek görevlerinde başarılar diledi.
Editör: TE Bilisim